ebike túra a Budai hegyekben

Gyere velünk hétköznap délután egy ebike túrára a Budai-hegyekben!

  • Ha nincs túl sok időd, de szeretnél kimozdulni, és a délutánod szabad
  • Ha még nem láttad a Budapestet a Budai hegyekből
  • Ha még nem bringáztál Budakeszi, Remeteszőlős, Hármashatárhegy környékén
  • Ha még nem próbáltad az ebike-ot, de szeretnéd megtapasztalni milyen állandó “hátszéllel” tekerni
  • Ha neked van ebike-od, de a párodnak nincs

A túra a Széchenyi-hegyről vagy a Városmajorból indul.

Az első terep a Normafa és a János-hegy. Innen erdei utakon megyünk le Budakeszire, ahol a Vadaspark kerítése mellett átkerekezünk Remetekertvárosba. Rövid aszfalt kitérőt követően a Remete szurdokban átmegyünk Pesthidegkútra, ahonnan vegyes aszfalt és eredei út vezet át Solymár bejáratához. Itt a Paprikás patak partján folytatjuk, erdei utakon feltekerünk a Hármashatár-hegyre. Innen erdei utakon át visszatekerünk Hűvösvölgybe, ahonnan a kiindulási pont  (Széchenyi-hegy vagy a Városmajor) végállomás következik.

A túra időtartama kb. 4 óra, a táv 40 és 50 km közötti.  Ha nem ültél még ebike-on, akkor lehet hogy első olvasatra soknak tűnik, de a nálunk bérelhető Giant ebike-ok nyergében gyerekjáték.

Kiknek ajánljuk?

Nincs időd, szeretnél kimozdulni, szeretnél természetközeli élményt, de már unod a Városligeti sétákat meg a Kopaszi gátat, Rómait, Margitszigetet: jelentkezz, gyere hozzánk az indulási helyre 5-re, és go! Ha nincs ebike-od, tőlünk bérelhetsz!

Van ebike-od, de szeretnéd a pároddal is megosztani az élményt? Gyertek a kiindulási ponthoz, élvezd a terepet és mutasd meg a párodnak, mi az, ami pluszt ad az ebike-ban. Természetesen a párodnak tudsz tőlünk bringát (ebike) bérelni!

Nem ültél még hosszabb távon (sem) ebike-on, de szemezel vele, és szeretnéd kipróbálni. Egy nem túl technikás erdei terep, gyönyörű budapesti látképek,  aszfalt, néhány erdei és aszfalt emelkedő : kiváló az érzés megtapasztalására – természetes, hogy ebike-ot tudsz bérelni tőlünk. Ha kedvet kapsz, hosszabb túrákra is tudsz jönni, vagy saját bringát venni!

Van ebike-od, de még nem jártál ezen a terepen: érdemes velünk jönnöd! Aki nem jár erre, és nem ismeri ezeket a terepeket, el sem tudja képzelni mennyi zseniális terepszakasz és mennyi látnivaló van erre. Gyere velünk, és nézd meg saját szemeddel!

Árak

A túra ára 6.000 Ft. (túravezetés díja)

ebike bérlése 11.000 Ft.

 

ebike

Ha tőlünk bérelsz, akkor a 2020-as Giant Fathom e+ 3 Power 29er bringáink állnak rendelkezésedre, 80Nm nyomatékkal.

Hogy mennyi az a 80Nm..? Mosolyt csal az arcodra 🙂